Весна разом з Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення

06.06.2017 15:43   Джерело: ТМЦ ФЗН
Опубліковано : Новини Тернопілля

Весна видалася напрочуд активною та продуктивною. Загалом було проведено 49 заходів та залучено близько 2800 людей різної вікової категорії.

Наймасштабнішими з них стали:

- Змагання з Дитячої легкої атлетики серед команд західноукраїнського регіону;

- День здоров’я-2017;

- День сім’ї;

- Рухаємо Тернопіль.

В рамках нового соціального проекту  «WOD ТEST Teen's»  18 команд змагалося за звання «Найбільш фізично підготовленої шкільної команди» м. Тернополя.

Школярі взяли участь у спортивному фестивалі «Олімпійське лелеченя», де продемонстрували свою спортивну підготовку, кмітливість та знання олімпійських видів спорту.

Сім’ї на всіх мікрорайонах проводили своє дозвілля з користю, беручи участь у змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я». У фінальних змаганнях ми визначили найспортивнішу сім’ю нашого міста.

Завзяттям та запеклою боротьбою відзначився Кубок Тернополя з міні-футболу.

У навчальних закладах міста наші фахівці регулярно проводять теоретичні заняття з основ здорового способу життя. Школярі різного віку вчаться правильно харчуватися, зберігати свою поставу та зір.

Усі наші заходи не були би такими яскравими, якби не співпраця з партнерами, які забезпечили учасників подарунками на згадку про проведений час. Дякуємо ТМ «Ласунка», ТМ «Микулинецькі напої», мережімагазинів «Спортландія», Тернопільському обласному відділенню Національного олімпійського комітету України.

Влітку на Вас чекає багато спортивних заходів. Слідкуйте за нашими анонсами у соціальних мережах: https://www.facebook.com/centrzdorovja/

http://tmcfzn.blogspot.com/.

Додаткова інформація за номером телефону:  (0352) 51-16-5.

Не пропустіть можливості весело та з користю провести час!!!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТМЦ ФЗН