Львів’яни – майстри паркувань у недозволених місцях (Фото)

21.06.2017 14:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Найпоширеніше порушення правил паркування у Львові – паркування на пішохідних переходах, - пише Львівська газета.

За минулий тиждень найбільше порушень правил паркування було незаконне паркування на пішохідних переходах. Також часто трапляється паркування машин на тротуарах. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

«У нас працює комісія з фіксації оплати за послуги паркування на майданчиках ЛКП «Львівавтодор». Члени комісії проводять рейди на виявлення порушників, які не оплачують за паркування. Відповідно вони фіксують паркування у заборонених місцях. За минулий тиждень найбільше зафіксовано незаконних паркувань на пішохідних переходах та тротуарах», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» обслуговує 375 паркомісць у центральній частині Львова. Відповідно до Закону України 10% паркомісць віддається для безкоштовного парування для людей з інвалідністю. Як повідомлялося раніше, найпоширеніше порушення правил паркування – це паркування на місцях для інвалідів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews