Діти yчасників АТО отримали в подарунок тисячі солодких ведмежат «Барні»

04.07.2017 16:00   Джерело: Український погляд
Опубліковано : Тарас Жак

Завдяки співпраці Благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» та Благодійної організації «Київський благодійний фонд «Фудбенк» для діточок учасників АТО із районів Львівської області, а також для дітей, які проживають у Луганській та Донецькій областях були передані солодкі подарунки – ведмежата «Барні», - пише Український погляд.

240 ящиків із смаколиками були розподілені поміж дітьми різних соціальних категорій, а передовсім – для дітей учасників АТО. Допомогу в організації доставки солодощів надала ціла низка людей доброї волі. Серед них: волонтер Роман Заверуха, який водночас забезпечив малюків із Східної України їстівними ведмежатами «Барні», а також Надія Сухарь, Роман Чорнобай, начальник 58-го Будинку офіцерів (м. Львів) Віталій Провозін, отець Церкви святого Миколая у Львові Андрій Дуда та багато інших.

Барні-1

Зокрема, на Яворівщині в селі Старичі наймолодші учасники цієї благодійної акції – дошкільнята разом із директором та вихователями місцевого садочку підготували для волонтерів, що привезли подаруночки, справжнє свято. Найбільшою подякою для всіх волонтерів стали щирі посмішки та радісні емоції діточок наших Героїв.

Барні-2

Також в урочистій атмосфері відбулася передача солодких «Барні» і для діток учасників АТО із села Скелівка та прилеглих сіл Старосамбірського району. Малюки зібралися саме там, аби разом із своїми батьками взяти участь у масштабній відпочинковій акції – Міжнародному фестивалі «Швейк-фест».

Барні-5

Через волонтерів ведмежата також «помандрували» і в цілу низку інших районів Львівської області, приносячи із собою неймовірне задоволення та незабутню насолоду для великої кількості діточок!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Український погляд