В Львові знесуть елітну багатоповерхівку

06.07.2017 00:13   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Тарас Жак

Суд зобов’язав знести незаконно збудовану багатоповерхівку на вул. Личаківській, 259. Відповідна постанова Личаківського райсуду оприлюднена в реєстрі судових рішень. Про це пише Zaxid.net.

26 червня Личаківський районний суд розглянув у відкритому судовому засіданні в м. Львові адміністративну справу за позовом Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лідер Моноліт», третя особа: Департамент державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області, про знесення самочинно збудованого об’єкта.

«Позивач звернувся до суду із адміністративним позовом до відповідача, просить знести самочинно збудований об’єкт: багатоквартирний житловий будинок із офісним приміщенням на першому рівні на вул. Личаківській, 259 у м. Львові з компенсацією витрат, пов’язаних зі знесенням цього об’єкта за рахунок ТзОВ «Лідер Моноліт», – зазначається у документах справи.

Відтак суд постановив: адміністративний позов Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м.Львові задовольнити. Знести самочинно збудований об’єкт: багатоквартирний житловий будинок із офісним приміщенням на першому рівні на вул.Личаківській, 259 у м. Львові з компенсацією витрат, повязаних зі знесенням цього об’єкта за рахунок Товариства з обмеженою відповідальністю «Лідер Моноліт».

ТОВ «Лідер Моноліт» має десять днів, щоб подати апеляцію.

Додамо, що ТОВ «Лідер Моноліт» належить Богданові Копитку, на якого торік, у серпні, був вчинений замах, під час якого загинули двоє його охоронців.

Згідно із даними YouControl, ТОВ «Лідер Моноліт» була зареєстрована у квітні 2014 року. Її засновником є Богдан Копитко, статутний капітал компанії – 4 мільйони гривень. Юридична адреса ТОВ «Лідер Моноліт» та ж, що і новобудови, які суд постановив знести – Личаківська, 259.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net