У Львові планують збільшити плату за паркування

06.07.2017 08:00   Джерело: lviv.sq.com.ua
Опубліковано : Тарас Жак

З 1 січня 2018 року збільшиться ставка збору за місця для паркування. Відповідний проект ухвали підтримали 42 депутати Львівської міської ради під час останнього сесійного засідання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, - пише lviv.sq.com.ua.

Як повідомила директор департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, пропонується з 01.01.2018р збільшити розмір ставки збору за місця для паркування на майданчиках у 2-й зоні паркування – з 0,015 до 0,020% мінімальної заробітної плати.

При перегляді ставки прогнозована сума збору за місця для паркування, яку необхідно буде сплатити оператору за користування майданчиком у 2-й зоні, збільшиться з 165,6 грн. до 220,8 грн. за одне парко-місце в місяць.

Прогнозований розмір збільшення надходжень зі сплати збору за місця для паркування до міського бюджету становить 1,1 млн грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lviv.sq.com.ua