Львівський бронетанковий завод має нового керівника

18.07.2017 13:30   Джерело: Форпост
Опубліковано : Назарій Захарук

Керівництво ДК «Укроборонпром» відсторонило від виконання своїх обов’язків директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа на час проведення розслідування Національним антикорупційним бюро України (НАБУ). Обов’язки керуючого покладено на одного з заступників – Олександра Гофнара.  Про це повідомили в прес-службі Концерну, - пише Форпост

Як прокоментували в Концерні, «Укроборонпром» системно бореться з корупцією на своїх підприємствах і тісно співпрацює з правоохоронними органами, журналістами і громадськими організаціями. За 3 роки Держконцерн передав правоохоронцям 158 матеріалів щодо протиправних оборудок на загальну суму 657,2 млн грн, 10,3 млн дол. США та 373,3 тис. євро. За направленими Концерном матеріалами правоохоронними органами здійснюється досудове розслідування за 41 кримінальним провадженням.

Нагадаємо, 14 липня детективи Національного антикорупційного бюро України та прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури затримали посадовців ЗСУ та директора Львівського бронетанкового заводу. Їх підозрюють у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

15 липня суд заарештував директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа на два місяці з можливістю внесення застави в 2 млн гривень. Загалом протягом 14-15 липня Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб для п'ятьох осіб, які підозрюються у розтраті коштів ДП "Львівський бронетанковий завод" на загальну суму 28,5 мільйонів гривень. Розміри застави, призначені судом в якості альтернативи арешту підозрюваних, коливаються від 1,6 млн грн до 2 млн грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост