Чоловік вбив дружину на очах у маленького сина

26.07.2017 09:29   Джерело: прес-служба прокуратури Львівської області
Опубліковано : Тарас Жак

У Львові судитимуть чоловіка за вбивство власної дружини на очах у сина - досудове розслідування по цій справі завершено та скеровано до суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Скеровано до суду кримінальне провадження відносно жителя міста Комарно за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з особливою жорстокістю) та ч.1 ст. 129 КК України (погроза вбивством).

Обвинувачений в квітні 2017 року спровокував сварку із своєю дружиною та у присутності їхнього малолітнього сина наніс їй 17 ударів ножем в обличчя, шию, груди та інші частини тіла. Внаслідок отриманих травм жінка померла. Після цього, злочинець ще погрожував вбивством місцевій жительці, яка прибула на місце події.

За клопотанням місцевої прокуратури Городоцьким районним судом обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Наразі вказане кримінальне провадження перебуває на розгляді Сихівського районного суду міста Львова. За вчинення інкримінованих злочинів обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: прес-служба прокуратури Львівської області