На Сихові знесуть стоянку, щоб звести багатоповерхівку

28.07.2017 16:00   Джерело: zik.ua
Опубліковано : Тарас Жак

28 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП «КП Сихів 2» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. К. Трильовського, 4-А, 4-Б зі знесенням існуючих споруд, - пише zik.ua.

Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

Згідно із містобудівними умовами та обмеженнями, гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд – 33,600 м. Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови відповідної житлової одиниці (кварталу, мікрорайону) – 820 люд./га.

Відстань до існуючого дев’ятиповерхового житлового будинку на прилеглій території – 28,50 м.

Зазначимо, це питання уже вдруге винесли на розгляд виконкому. Перший раз містобудівні умови та обмеження не надали, оскільки йшлося про знесення стоянки.

Крім того, іншим своїм рішенням виконком затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПрАТ “Картонно-паперова компанія“ цеху переробки з виробничими і адміністративними приміщеннями та складськими територіями на вул. Ковельській зі знесенням існуючих будівель.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zik.ua