​За супротив поліції чоловіка засудили на півтора року в'язниці

29.07.2017 12:00   Джерело: Львівські
Опубліковано : Тарас Жак

Відповідні матеріали справи Личаківського суду були опубліковані у Єдиному державному реєстрі судових рішень, - пишуть "Львівські".

Інцидент, за яким чоловіка притягнули до суду, стався у жовтні, 2016 року. На дитячому майданчику, що на вулиці Тракт Глинянський, виник конфлікт. З'ясовувати обставини справи приїхав патруль поліції. На місці були дві компанії, а сварка виникла через те, що молоді люди знаходились в стані алкогольного сп'яніння.

Особливо бурхливо відреагував на приїзд поліції один з чоловіків. Він нецензурно висловлювався в сторону поліції, хоч навколо також були діти. Патрульні попередили чоловіка, що коли він не припинить таку поведінку, його матимуть право затримати та скласти протокол. Однак чоловік лише продовжив ігнорувати слова поліцейських, не припиняючи свої дії.

Під час того як патрульні спробували відвести чоловіка в сторону, він декілька раз замахнувся щоб вдарити правоохоронця. Тоді на нападника одягнули кайданки та відвезли у відділ поліції.

Так, за спробу опиратись поліцейським та спробу завдати шкоди працівникам поліції Личаківський районний суд призначив винному покарання у вигляді півтора року позбавлення волі. Проте суд дозволив відмінити покарання і дати рік часу для випробувального терміну. Якщо за цей час затриманий не вчинить жодного адміністративного правопорушення, його звільнять від в'язниці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські