Як і хто грабує львів'ян у маршрутках (Фото)

01.08.2017 21:00   Джерело: galinfo
Опубліковано : Тарас Жак

Як і хто грабує львів'ян у маршрутках - на сторінці Варти-1 анонімний дописувач розмістив фото, на яких зафіксував момент грабежу літнього чоловіка в маршрітці №16 (їде від ТЦ "Іскра". Також зафіксовано обличчя грабіжників, - пише galinfo.

Авторка фото додала такий текст: "Цей пост мала б написати ще у четвер, було б актуальніше. Проте.... Отже, суть посту. Повертаючись маршруткою 16 від ТЦ Іскра, спостерігала наступну картину. До літнього мужчини підсів молодий хлопчина та намагався "почистити" спортивну сумку, а також кишені. Хлопчина їхав з трьома колегами, які оточили мужчину так, щоб інші пасажири не мали можливості щось помітити.

null

 

null

 

null
 

Фото: соціальна мережа

Також хлопці активно шукали нову жертву серед пасажирів, які заходили до маршрутки. Додаю фото. Прикмета хлопчини, який, власне, перевіряв кишені горе-пасажира - на кожній стопі є наколка, каліграфічним почерком -- ",,,, дорогу." Повністю прочитати не було можливості із-за ремінців взуття. Якщо це чиїсь колеги-друзі-знайомі -- проведіть навчально-виховну роботу... ну, або на Ваш розсуд.... На фото - хлопчина майже бритоголовий, поруч - його жертва, поруч жертви стоять два колеги кишенькового злодія, та хлопчина у сорочці в клітинку (на жаль, не мала можливості його сфотографувати) - це четвертий з компанії"...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galinfo