Діти Садового сидять на старому стільці, який крутиться

02.08.2017 16:00   Джерело: galinfo
Опубліковано : Тарас Жак

«То я, наприклад, собі до хати купив старий стілець. Ми його відреставрували, і він нормально крутиться», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий 1 серпня під час огляду ремонтних робіт у філії Дитячої музичної школи №5, - пише galinfo.

Фото: Олена Ляхович

Під час виїзного брифінгу до музичної школи від працівників закладу постало питання щодо кількості та взагалі наявності спеціальних стільців для гри на фортепіано. Головна особливість таких меблів – їх висота регулюються під ріст кожного музиканта задля зручності гри на інструменті.

«Мої діти грають на піаніно. То я, наприклад, собі до хати купив старий стілець. Ми його відреставрували, і він нормально крутиться. Навіщо мені новий. Мені і старого вистачить. На тому стільці ще всі переграють. Тому на такі речі потрібно дивитись з точки зору здорового глузду. Це добре, якщо є хороший рояль, але стілець – це також важливо. Найперше, річ повинна бути функціональна".

Олена Ляхович

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galinfo