Полiцейськi Львівщини розпочали спецоперацiю

15.08.2017 10:00   Джерело: mmr
Опубліковано : Львівський Новинар

Правоохоронцi посилено працюватимуть, аби виявити всiх, хто керує транспортними засобами, хильнувши зайвого. Адже, нагадують, алкогольне сп’янiння iстотно збiльшує ризик ДТП, пише mmr з посиланням на expres.ua.

“У кожному районi посилено працюватимуть групи реагування — робитимуть профiлактичнi рейди. Зокрема, правоохоронцi патрулюватимуть мiсця концентрацiї ДТП, якi було скоєно у станi алкогольного сп’янiння. Працюватимуть у тих мiсцях, де курсує громадський транспорт. Такi профiлактичнi заходи проводимо систематично”, — каже Галина Лемiшко, старший iнспектор УПД ГУ НП областi.

Правоохоронцi нагадують, за керування у станi сп’янiння передбачено чималий штраф — 10 200 гривень, а також позбавлення водiйських прав на один рiк. Якщо ж водiй вдруге, упродовж року, сяде за кермо “пiд градусом”, його чекатиме ще суворiше покарання. Порушниковi загрожуватиме штраф у розмiрi 20 400 гривень iз позбавленням права керування на три роки.

Якщо хтось захоче випробувати свою долю втретє, йому загрожує штраф у розмiрi 40 800 гривень, а також позбавлення водiйських прав на десять рокiв.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: mmr