Львівська поліція затримала п'яного водія після звернення мешканців

15.08.2017 16:00   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Львівський Новинар

Вночі, з 12 на 13 серпня, львівська патрульна поліція затримала п’яного водія після звернення громадян. Про це повідомила прес-служба поліції на сторінці у Facebook, - пише zaxid.net.

Небайдужі громадяни подзвонили на телефон 102 та повідомили, що побачили, як на площі Петрушевича двоє чоловіків в стані сильного алкогольного сп'яніння сіли в автомобіль на іноземній реєстрації та поїхали в сторону вулиці Зеленої.

Читайте також

Львів'яни можуть поскаржитись на брудні маршрутки та засмічені зупинки
Водій львівської маршрутки відсудив у пасажира 10 тис грн

Правоохоронці, які прибули на виклик, зупинили вказаний автомобіль на вулиці Тарнавського. Водій мав ознаки алкогольного сп'яніння, а під час спілкування з інспекторами почав поводитись агресивно. Після неодноразових зауважень припинити таку поведінку чоловіка затримали та доставили до відділу поліції для встановлення особи.

У відділі чоловік продовжував кричати та погрожувати патрульним. Від проходження перевірки на стан сп'яніння водій відмовився, тому його доставили до медичного закладу. Після висновку лікаря на чоловіка склали протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння та винесли постанову за керування без документів.

Чоловікові загрожує штраф 10200 гривень та позбавлення права керування транспортними засобами строком на 1 рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net