У Львові перевірили, як швидше пересуватись містом: велосипедом, трамваєм чи автівкою

15.08.2017 19:00   Джерело: Хмарочос
Опубліковано : Львівський Новинар

Жителі Львова перевірили, який транспорт швидше добирається від ринку «Санта-Барбара» до площі Ринок у центрі міста, - пише Хмарочос.

За результатами перегонів, найшвидшим транспортом виявився велосипед, повідомив активіст Орест Олеськів у Facebook.

«В результаті я доїхав за 16 хв (трек додано) +1 хв на залишання велосипеда на станції і доходження до Ратуші», – написав львів’янин.

Оресту Олеськіву, який рухався двоколісним знадобилось всього-на-всього 16 хвилин, щоб здолати дистанцію у більш як сім кілометрів. Іншому учаснику перегонів на автомобілі довелося витратити на дистанцію 31 хвилину, а останнім прибув на місце пасажир трамваю, витративши на подорож громадським транспортом 42 хвилини.

Потрібно відзначити, що велосипедний маршрут був зручніший і коротший для пересування на зазначеній ділянці та його переможця не обмежували перепони, що лімітують пересування громадського й приватного транспорту, тому можна зробити висновок, що велосипедом дістатися від ринку «Санта-Барбара» до площі Ринок вийде значно швидше.

Раніше, велосипедистам дозволили їздити на чотирьох смугах для громадського транспорту у Києві.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Хмарочос