Латвійські фахівці розпочали новий цикл підготовки українських військових на Львівщині

16.08.2017 08:00   Джерело: УНН
Опубліковано : Львівський Новинар

ЛЬВІВ-КИЇВ. 14 серпня. УНН. Від сьогодні, на Львівщині, на базі Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочалися чергові курси підготовки українських інструкторів під керівництвом військовослужбовців Збройних Сил Латвії. Про це повідомили у прес-службі Міноборони України, передає УНН.

Це вже сьомий цикл навчань, який відбуватиметься в рамках Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки - Україна (JMTG-U).

Сьогодні розпочались, теоретичні і практичні заняття, які проводитимуть досвідчені інструктори від ЗС Латвії. Навчання триватимуть десять днів. Військовослужбовці Збройних Сил України після закінчення курсів зможуть здійснювати підготовку курсантів 184-го Навчального центру на новому рівні. Окрім цього, вони отримають сертифікати, які засвідчать повне засвоєння нових знань та вмінь, які їм передали латвійські колеги.

Нагадаємо, сьогодні завершилися навчання "Noble Partner-2017", що проходили з 27 липня по 14 серпня на навчальному полігоні Вазіані (Грузія), в яких приймали участь морські піхотинці ВМС ЗС України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН