Львів’янку вразив вчинок патрульних поліцейських

16.08.2017 20:00   Джерело: PRESS-ЦЕНТР
Опубліковано : Львівський Новинар

Про «нову поліцію» останнім часом говорять і пишуть багато – одні їх хвалять, інші, навпаки, критикують. Мовляв, «понабирали по оголошенню», нічого не знають і принципи роботи у них старі, «міліцейські». І таких негативних відгуків, на жаль, більшість. Однак патрульні поліцейські теж люди і часто роблять багато хороших справ, просто про це не всі знають. Про один із таких випадків у соцмережі написала Ірина Грабова, яка поспішала у місто Сокаль, що на Львівщині, до своїх дітей.

У неділю, 13 серпня, о шостій годині ранку жінка їхала на таксі, поспішаючи на автостанцію, що на вулиці Богдана Хмельницького у Львові. До відправлення маршрутки на Сокаль залишалося зовсім мало часу, таксист поспішав, не помітивши знаку заборони проїзду. Це одразу ж побачили патрульні поліцейські і зупинили автівку.

«От халепа, подумала я! Маршрутка через 20 хвилин, розуміючи, що запізнююсь і вини моєї в цьому немає, я почала дуже просити, щоб нас відпустили, адже вдома на мене чекають двоє тримісячних діточок. Реакція на моє прохання, направду, здивувала - патрульна служба не тільки нас не оштрафувала, але ще й провела до «місця призначення», щоб було швидше. За це я їм дуже дякую, побільше би таких людей!», - емоційно написала жінка.

У коментарях під дописом багато користувачів пишуть, що правоохоронці вчинили неправильно, мовляв, мали б оштрафувати таксиста, а те, що жінка запізнювалася – це її проблеми. Натомість у патрульній поліції дії своїх колег підтримують.

- Завдання нашої служби - не лише карати, а й допомагати, кожен окремий випадок треба розглядати індивідуально, - говорить кореспонденту PRESS-ЦЕНТР речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій. – Там не було аварійної ситуації, жінка – не місцева, тож патрульні прийняли рішення допомогти їй і вчинили правильно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-ЦЕНТР