На Львівщині перенесли створення ще однієї громади

19.08.2017 15:00   Джерело: dailylviv
Опубліковано : Львівський Новинар

У четвер, 17 серпня, у Соснівській міськраді відбулося сесійне засідання, на якому розглядалась ініціатива Сілецького селищного голови про створення об’єднаної територіальної громади, що включатиме в себе і Соснівську міськраду.

Про це повідомили 17 серпня у Львівській ОДА, де також поінформували: «Обговорення відбулось за участі першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського, депутатів та представників громади. Ростислав Замлинський роз’яснив всі законодавчі та правові аспекти об’єднавчих процесів. Опісля обговорення учасники дискусії прийняли рішення перенести розгляд питання про створення нової об’єднаної територіальної громади. Відповідно, опісля того як спеціальна робоча група, на яку покладено завдання прорахунку фінансової спроможності майбутньої громади, надасть свої висновки відбудеться повторне сесійне засідання, на якому вирішать питання створення нової об’єднаної територіальної громади».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dailylviv