У вересні у Львові відкриють вулицю, яку ремонтують за кошти Європейського банку

23.08.2017 17:00   Джерело: sq
Опубліковано : Львівський Новинар

У вересні відкриють вулицю Чернівецьку, яку ремонтують за кошти Європейського банку. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради, - пише sq

До початку вересня планують завершити роботи і відкрити вулицю для проїзду трамваїв № 1, 6, 9.

 "Магістраль до залізничного вокзалу є для нас однією з ключових. В цьому році відкриваємо сполучення по відремонтованій трамвайній колії. Сьогодні дебатуємо чи робити це з 1 вересня, чи з 4 вересня. Але в перші дні вересня трамвай точно буде курсувати, - зазначив міський голова, який 21 серпня проінспектував хід робі. – В цілому я роботами тут задоволений. Ще багато суміжних робіт буде тут робитись у вересні місяці, щоби воно все трималося естетики. Але по надійності в мене питань немає".

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Чернівецькій розпочалися з 12 травня. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Онур". Технічний нагляд здійснює французька компанії Egis. Замовником робіт є ЛКП "Львівавтодор". Роботи проводяться за кошти Європейського банку. Вартість робіт становить близько 2,5 млн євро.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: sq