В центрі Львова затримали п’яного польського туриста без штанів

За викличну поведінку туриста оштрафували на 85 грн.

05.09.2017 21:30   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Новини Львівщини

Співробітники муніципальної дружини Львова затримали на площі Коліївщини у центрі Львова польського туриста, який чіплявся до перехожих і роздягнувся на вулиці. Про це повідомила муніципальна варта на своїй сторінці у Facebook.

Оператори міського Центру безпеки помітили туриста, який неадекватно поводився на площі Коліївщини і викликали на місце інциденту муніципалів, які попередили того польською мовою про неприпустимість такої поведінки.

«Однак зухвалець вирішив продемонструвати своє ставлення до львів'ян і, зокрема, до патрульних. Спустивши штани та спідню білизну, він і далі викрикував та смикався», - йдеться у повідомленні муніципалів, опублікованому 5 вересня, - пише zaxid.net.

Поліцейський і муніципал затримують польського туриста, що виклично спустив перед ними штани та спідню білизну

Муніципали затримали порушника і викликали поліцію, щоб доставити його у районний відділок. У відділку чоловік вибачився за свою поведінку.

П’яного туриста оштрафували на 85 грн, який сплатили його друзі, що теж приїхали до відділку.

Варто зауважити, що для українців схожі витівки закінчуються більшими покараннями. Наприклад, у лютому Сихівський суд виніс значно суворіший вирок п’яному водієві-львів’янину, що минулого року роздягнувся у відділку поліції – 2,5 роки ув’язнення. У 2015 році Личаківський суд оштрафував на 13,6 тис. грн іншого львів’янина, який справив малу нужду на поліцейський автомобіль на очах у правоохоронців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net