У Дрогобичі запрацював сучасний рентген-кабінет вартістю 2 мільйони гривень

06.09.2017 15:00   Джерело: dyvys.info
Опубліковано : Львівський Новинар

4 вересня, у приміщенні Дрогобицької міської лікарні № 1, відкрили новий рентгенодіагностичний кабінет, - пише dyvys.info.

Рентген-кабінет оснащений цифровим флюорографічним апаратом, матричні системи якого скорочують час встановлення діагнозу, а відтак пришвидшують початок лікування пацієнтів.

За допомогою нового сучасного обладнання, результати обстеження можна отримати за лічені секунди. Даний вид обстеження не потребує застосування рентгенівської плівки, що сприяє швидкому формуванню медичного висновку.

Нове рентген-обладнання японської фірми «Toshiba» придбали за грантові кошти в межах програми підтримки Уряду Японії на загальну вартість понад 2 млн грн.

В межах презентації голова Львівської ОДА Олег Синютка подарував працівникам рентгенологічного кабінету комп’ютерне обладнання, яке дозволить архівувати базу даних, здійснювати запис на портативні інформаційні носії та оперативно передавати інформацію лікарям для прийняття рішення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dyvys.info