Молода співачка з Львівщини наклала на себе руки

Попередньо – дівчина наклала на себе руки через повішання.

10.09.2017 23:34   Джерело: УНІАН
Опубліковано : Новини Львівщини

6 вересня обірвалося життя молодої співачки з Буська Львівської області Маріанни Грушицької. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської облради Петро Жукровський. 

"Останнім часом Мар’яна проводила багато патріотичних і благодійних заходів: вечір пам’яті Кузьми Скрябіна в Буську "А пам’ятаєш?", благодійний вечір "Відкрий серце" на підтримку сімей, які постраждали від війни на Сході України, фестиваль родинної творчості", – написав він.

Як повідомила речник ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, 22-річна мешканка Буська наклала на себе руки, передає ZIK

"Вчора близько 11.45 до Буського відділу поліції звернувся мешканець Буського району та повідомив, що на горищі будинку у Буську він виявив тіло своєї сестри без ознак життя. Попередньо – дівчина наклала на себе руки через повішання. Ознак насильницької смерті не виявлено", – розповіла Добровольська.

Тіло брат виявив на горищі будинку, де проживала сестра. За цим фактом поліція проводить розслідування. Відкрито кримінальне провадження.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНІАН