Жіноча збірна України з футболу в четвер у Львові проведе відкрите тренування

У повідомленні також йдеться про відкриті тренування команд та прес-конференції головних тренерів напередодні гри, пише офіційний сайт ФФУ.

14.09.2017 09:30   Джерело: Галичина Спортивна
Опубліковано : Патрік Скеля

У зв’язку з проведенням 14 вересня на стадіоні «Арена Львів» матчу 1-го туру Ліги Європи «Зоря» (Луганськ) – «Естерсунд» (Естерсунд), жіночі збірні проводитимуть свої медіа-активності на львівському стадіоні «Скіф» (вул. Черемшини, 17), - пише Галичина Спортивна.

Першою своє тренування проведе українська команда, яке розпочнеться 14 вересня о 16:30 (відкрите протягом перших 15-ти хвилин). Перед тренуванням, о 16:20, представники мас-медіа зможуть поспілкуватися з головним тренером української збірної Володимиром Ревою на передматчевій прес-конференції у конференц-залі стадіону.

Хорватська збірна запланувала проведення відкритого тренування для мас-медіа о 18:00 того ж дня на стадіоні «Скіф». Перед цим, о 17:50, журналісти матимуть змогу задати свої питання наставнику команди-гостей Божидару Мілетічу.

Нагадуємо, що акредитації на цей матч можна отримати у день матчу, 15 вересня, з 12:30 до 13:30 у приміщенні Львівської обласної федерації футболу (м. Львів, площа Яворського, 1).

Трансляція зустрічі жіночих збірних України та Хорватії відбудеться на телеканалі «Спорт 1». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галичина Спортивна