У Львівській області є ферма, на якій вирощують пивних свиней. Львівський ресторан-пивоварня придумав цікаве економічне рішення – відходи від виготовлення пива повертаються на кухню закладу через рік у вигляді стейків, пише – AGRONEWS.
Все, чим харчуються свині на незвичній фермі – це макуха від пива. Фермери кажуть, що такий підхід надає м’ясу особливий м’який смак.
Перегляньте також:
- У Львові розпочнуть поетапну реалізацію проєкту військового меморіалу
- У Львові горів дерев’яний будинок: постраждала жінка
Але це не єдиний секрет.
«У нас тут певні правила. Наприклад, працівники ферми не повинні голосно кричати, лаятися або палити біля свиней. Це все під забороною», – розповідають на фермі.
Свині весь час проводять на свіжому повітрі: у них є пасовища. Такий рухливий спосіб життя збільшує кількість м’яса, а не жиру.
Особливість львівської свинини ще й у тому, що вона не містить ні грама хімії. Свині не хворіють, тому що немає чужих людей і вільного доступу до ферми і жорстко підтримуються санітарні норми.
Місцевим свинкам навіть ставлять класичну музику – кажуть, тварини на неї добре реагують.