Львів'яни добираються до роботи по кілька годин: бракує громадського транспорту

Перевізники перевели свій транспорт на приміські рейси.

19.09.2017 14:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівська міськрада заборонила приміським маршруткам розвозити з вересня людей містом. Пасажирів мають висаджувати на автовокзалах на в'їздах до обласного центру. Аби звідти доправити людей, не вистачає громадського транспорту. На зупинках утворюються черги. Львів'яни добираються до роботи по кілька годин, - пише - Щоденний Львів.

Із 4 вересня на міські маршрути також перестали виїжджати понад 200 автобусів. Їхні власники перевели транспорт на приміські рейси.

«Вони дають більше грошей», – пояснюють підприємці.

Львів'янка Ярина Яницька розповіла: «З роботи раніше добиралася маршруткою за півгодини. Тепер їду півтори. Не пам'ятаю, коли таке востаннє було. Автобусів у місті не вистачає. Маршрутки – переповнені».

Натомість лідер громадської організації «За якісний транспорт» Святослав Товстига зазначив: «Проблеми з транспортом були і влітку. Але не настільки гострі. З боку міського управління транспорту немає комплексної роботи з перевізниками. А вони хочуть отримувати надприбутки з автобусів. Переводять їх на приміські маршрути».

Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, в київському часописі «Газета по-українськи».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів