Адвокат Димінського вважає, що розслідування ведеться необ'єктивно

Мовчанку перервав 27 вересня адвокат Петра Димінського Микола Лисий.

27.09.2017 17:30   Джерело: МІСТ
Опубліковано : Патрік Скеля

Останнім часом тема дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю автомобіля відломого львівського бізнесмена щезла з інформаційного простору. Нагадаємо, що трагедія сталася 18 серпня на трасі Львів-Краковець, пише - МІСТ.

Читайте також

Організаторам пікету на трасі «Львів-Рава-Руська» загрожує до 10 років позбавлення волі
Раніше судимий викрав автомобіль у місцевого мешканця в Радехові

Тоді загинула 31-річна Наталія Тріла. Охоронець Петра Димінського спробував взяти вину на себе. Однак брат загиблої переконаний, що за кермом в момент аварії знаходився сам пан Димінський. Вранці 22 серпня йому вручили повістку на допит. Однак через годину бізнесмен вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви.

Мовчанку перервав 27 вересня адвокат Петра Димінського Микола Лисий. Він назвав однобоким висвітлення цієї теми у засобах масової інформації. Таким чином, начебто, свідомо формується громадська думка не на користь його клієнта. Як вважає адвокат, розслідування ведеться необєктивно, а ймовірною причиною цього називає інтерес до телеканал ZIK з боку функціонерів «певної політичної сили».

На своїй сторінці у мережі Facebook Микола Лисий  написав: «Медіахолдинг ZIK, як і його власник П.Димінський, відомий своєю самостійною редакційною політикою і незалежністю від будь-яких політичних та олігархічних груп. Не втрачати ж перед виборами нагоду під політичним тиском закрити рот неугодному каналу та ще й «віджати» його».

Безперечно, така версія має право на існування. Однак залишається фактом ДТП і смерть людини. А як просувається розслідування, громадськість не знає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: МІСТ