Охорону стратегічних об’єктів Львівщини посилять

Безпілотники, які літатимуть над військовими та стратегічними об’єктами, знищуватимуть.

28.09.2017 16:30   Джерело: Zaxid.Net
Опубліковано : Патрік Скеля

Стратегічні об’єкти Львівщини охоронятимуть краще. У четвер, 28 вересня, у Львівській ОДА відбулося позачергове засідання ради оборони області в якому взяли участь голова Львівської ОДА, керівники всіх профільних підрозділів та правоохоронних органів. На засіданні говорили про матеріально-технічне забезпечення загонів територіальної оборони, а також рівень готовності боєздатності військових формувань, пише - Zaxid.Net.

Читайте також

На Бущині з озера витягнули тіло зникло безвісти чоловіка

«За підсумками засідання ухвалили рішення провести навчальні тренування із застосуванням системи оповіщення населення та внести корективи в обласний бюджет в частині посилення обороноздатносЛОДАті Львівської області», – повідомила прес-служба ЛОДА.

До слова, під час наради також розглянули питання обмеження використання безпілотників. Відтак, безпілотні літальні апарати, що літатимуть над військовими та стратегічними об’єктами, можуть бути розцінені як потенційно загрозливі та підлягатимуть знищенню. Це стосується, зокрема, планерів, що використовують для аматорського авіамоделювання та художньої зйомки.

До слова, Міноборони взяло низку військових стратегічних об'єктів під посилену охорону. Таке рішення було прийнято через пожежу, яка сталася 26 вересня на складах боєприпасів, які розташовані у районі міста Калинівка Вінницької області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.Net