У Львові зібралися військові терапевти

28.09.2017 17:30   Джерело: STATUS QUO
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 28 вересня, в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочалися пленарні засідання другого з’їзду військових терапевтів.

Читайте також

У Львові юнак викрав церковний одяг з храму, в якому прощаються із загиблими бійцями АТО
У День Героїв у Тернополі вшанували пам'ять загиблих бійців АТО

Своїм досвідом та знаннями впродовж двох днів ділитимуться близько сотні делегатів від цивільних медичних закладів, військово-медичних установ та госпіталів, що розташовані не лише на території мирних областей, а в районі проведення антитерористичної операції. Про це розповів начальник Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь" Анатолій Казмірчук, пише - STATUS QUO.

Аби обговорити актуальні питання терапевтичного забезпечення Збройних Сил України окрім терапевтів тут зібралися ще і кардіологи, пульманологи, інфекціоністи невропатологи, психіатри та спеціалісти декількох вузьких медичних спеціальностей, які відносяться до терапевтичного профілю.

За словами генерал-майора медичної служби, з початку проведення АТО на базі Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь" надано допомогу 27 тисячам пацієнтів,з них майже 11 тисяч пройшли через клініки терапевтичного циклу.

Начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Іван Гайда зауважив, що під час заходу медики планують напрацювати рекомендації щодо вирішення найболючіших питань, наприклад при хірургічному втручанні чи при хронічних хворобах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: STATUS QUO