У Львові виписали з пологового будинку 12-річну маму

30.09.2017 12:30   Джерело: ГалІнфо
Опубліковано : Патрік Скеля
У Львові виписали з пологового будинку 12-річну маму. Про це повідомив 24 канал. Два тижні тому Тетяна Лучишин народила доньку. Юній мамі зробили кесарів розтин, пише - ГалІнфо.

Читайте також

У Львові хотіли викрасти дитину
Будівництво перинатального центру у Львові: усе йде за графіком
У міській раді зареєстрували проект ухвали про безкоштовний проїзд для львівських школярів

"Приходили що 10 хвилин, провідували всі лікарі. Там навіть добре годували. Себе дуже добре почуваю, навіть радісно", – розповіла Тетяна.

Відомо, що батьком новонародженої дитини є 18-річний сусід дівчинки, з яким вона зустрічалась. На виписку юнак не приїхав. Біля пологового будинку юну породіллю зустрічала вся сім'я – мама, братики та сестрички.

Тетяна Лучишин – найстарша дитина в сім'ї. Окрім новоспеченої мами, 31-річна бабуся виховує ще 5 дітей. Тому Тетяна має досвід в догляді за малятами.

Спочатку було дуже важко, але тепер радісно. Я щаслива за ту дитину, що все так сталося, значить, так мало і бути, – зазначила мати породіллі Анна Лучишин.

До школи дівчина не ходитиме, буде навчатися вдома, доглядатиме свою доньку та допомагатиме мамі. Адже у тієї теж є немовля – 8-місячна дівчинка. Через те, що Тетяна неповнолітня, поліція відкрила кримінальне провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГалІнфо