В тюрмі на Лонцького показуватимуть фільми про права людини

02.10.2017 15:30   Джерело: Український погляд
Опубліковано : Патрік Скеля

Від 17 жовтня у Національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького» демонструватимуть найцікавіші стрічки з програми XIIІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA 2017 року на Львівщині, пише - Український погляд.

Читайте також

Біля Львова Кшиштоф Зануссі знімає кіно (Фото)
Якщо ми на гібридній війні, тоді нехай ця зброя теж працює, — режисер фільму «Червоний» про українське кіно

Головна тема цьогорічного фестивалю, який відбувається за підтримки Посольства Швеції в Україні, має назву «Чотири градуси» та присвячена проблемі зміни клімату й захисту довкілля. Екологи прогнозують: до кінця сторіччя саме на стільки підніметься середня температура на Землі, що спровокує природні катаклізми на планеті.

Неполітичний і некомерційний кінофестиваль пропонує глядачам перегляд фільмів, виставок та дискусій на теми захисту довкілля.

Мета фестивалю — сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні

Вхід на всі фестивальні заходи вільний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Український погляд