14 отруєних рибою з ринку у Львові досі шпиталізовані

06.10.2017 10:31   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Медики госпіталізували з діагнозом «гостра кишкова інфекція» 65 людей, які вживали рибу гарячого копчення, придбану 21 вересня в одному з торгових кіосків на ринку «Привокзальний» у Львові, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Вже 69 осіб постраждали від отруєння копченою рибою у Львові
Поліція повідомила про підозру продавчині риби, що стала причиною масового отруєння у Львові

Про це повідомили в п’ятницю, 6 жовтня, у Львівської облдержадміністрації, де також розповіли, що медики госпіталізували з діагнозом «гостра кишкова інфекція» 65 людей (у тому числі – шістьох дітей), які вживали рибу гарячого копчення, придбану 21 вересня в одному з торгових кіосків на ринку «Привокзальний» у Львові. Наразі все ще шпиталізовані 14 із них.
Зокрема, 12 – у Львівській обласної інфекційної клінічної лікарні. Ще по одному – у Львівській обласній клінічній лікарні й Пустомитівській районній. Стан одного пацієнта Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні – середньої важкості, інших – задовільний. Про це поінформували в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів