Понад 40 звільнених у запас прикордонників-строковиків повернулись до Львова

10.10.2017 15:39   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 10 жовтня, у Львівському прикордонному загоні відбулися урочисті заходи з нагоди звільнення в запас Збройних сил України кращих 44 військовослужбовців строкової служби, пише - ZIK.

Читайте також

У Львові стартує осінній призов на військову службу
Тернополянок будуть так само призивати до армії

Про це повідомляє прес-служба Львівського прикордонного загону.

За період проходження служби зроблено вагомий внесок у справу охорони та захисту державного кордону. Своєю службою, сумлінним виконанням службових обов’язків прикордонники Львівського загону неодноразово показували значні результати в охороні кордону, йдеться у повідомленні. Керівництво прикордонного загону відзначає, що у складних умовах, в цей нелегкий для країни час, жоден з військовослужбовців строкової служби, не зрадив військовій присязі, жоден не піддався труднощам. З честю виконали свій військовий обов’язок, віддано служили українському народові.

Підбиваючи підсумки служби, військовослужбовці, що йдуть в запас, отримали почесні грамоти. Керівництво також висловило сподівання, що отриманні під час служби знання та навички згодяться у цивільному житті.

По добрій традиції наприкінці заходу військовий капелан отець Юрій благословив строковиків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK