У Львові хочуть зменшити кількість світлофорів

17.10.2017 13:31   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів'яни просять зменшити кількість світлофорів на проспекті Червоної Калини, які додатково встановили через трамвай на Сихів, пишуть - Варіанти.

Відповідну електронну петицію зареєстрували на сайті Львівської міської ради.

Читайте також

Сихівчан кличуть на обговорення ідей щодо створення громадського простору на даху кінотеатру ім. О. Довженка

У четвер, 12 жовтня, Юрій Карвацький зареєстрував петицію «Зменшення кількості світлофорів та внормування руху на Сихові».

У ній автор просить міську раду промоніторити потік людей та рух трамваїв по проспекту Червоної Калини, оскільки встановлені світлофори ускладнюють рух транспорту, особливо у час-пік.

«Знаємо, що є такі пішохідні переходи, в яких є менша інтенстивність руху пішоходів, відповідно, тільки-но рух транспорту на попередньому світлофорі розпочався, як вже знову потрібно зупинятись і довго чекати. Це коли ми говоримо не про час-пік», – йдеться в петиції.

«Коли приходить час-пік, колона автомобілів може сягати від повороту на Іскру (біля Церкви Різдва Пресвятої Богородиці) і аж до виїзду з моста (перед зупинкою «верхній Шувар»). Через такі тягучки є проблемно виїжджати з дороги, яка веде від сихівського лісу (вул. Хоткевича). Прошу про моніторинг цієї території та прийняття заходів задля покращення руху в цьому районі», – наголосив автор петиції.

Зазначимо, нові світлофори встановили на Сихові, зокрема на проспекті Червоної Калини, аби організувати рух транспорту у зв'язку з продовженням трамвая №8 до Санта-Барбари. Вони почали працювати орієнтовно наприкінці серпня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти