Як медіа Садового не критикують свого шефа

18.10.2017 17:37   Джерело: Kulemet.com
Опубліковано : Патрік Скеля

В.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк у «Фейсбуці» розповіла історію про те, як інтернет-видання мера Львова не написало про те, що автомобіль Львівського міського голови припаркований із порушенням правил дорожнього руху, пише - Kulemet.com.

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
Громадська рада вимагає у Садового розірвати договори з перевізниками і провести новий конкурс

«А я можу матюкатись? Чи це не пасує державному чиновнику? Дзвонить до мене журналістка із захід.нету: «Сьогодні авто Синютки побачили припаркованим в недозволеному місці. Прокоментуйте, будь ласка» А що коментувати, якщо я не в курсі деталей.? Дзвоню до водія – через якийсь час бере слухавку: «Так і так. Був. Припаркував. Винен. Каюсь. І т д.» Я до нього : «Як ти міг, ай яй яй! Ось поважне видання міського голови зараз напише щось із заголовком «який-Синютка-поганий», а водій : «Так і водій Садового теж там припаркувався. Ми ще привітались. Стояв там хвилин двадцять, потім до нього хтось подзвонив – і той від’їхав геть». Знову дзвонить журналістка. Я й кажу: «Слухайте, там пікантна ситуація – виявляється, що і Садовий теж там запаркувався.» А сама думаю, зараз скаже : «Як добре, що Ви сказали. Зараз уточню,і ми про міського голову теж напишемо, бо закон один для всіх, а ми чесне видання, дотримуємось стандартів і.т.д.і.т.п.» то я так думала. А насправді вона каже : «Ого (пауза). Просто мені головний редактор(!!!) скинув фото авто з ЛОДА. Давайте я уточню, як бути» І тут -на. Стаття на сайті. без згадки Садового автівки, звичайно. Одним словом, я в а…ує, рєбята», – написала Ольга Березюк.

Вона також наголосила: «Ніхто не применшує вини нашого водія, він своє відгребе. Але те, що в Синютки немає своїх медіа, не означає, що можна отак підленько кусати. Вибачте, звичайно, що при святі, але, шановні, ви або труси одягніть, або хрестик зніміть, бо нема на то ради».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Kulemet.com