Плани залучити 1,5 млрд грн з митниці на дороги Львівщини – під загрозою

19.10.2017 08:26   Джерело: Zik
Опубліковано : Патрік Скеля

Плани щодо залучення 1,5 млрд грн на ремонт доріг Львівщини від перевиконання митних платежів, швидше за все, не будуть виконані, пише - Zik.

Про це 18 жовтня повідомив керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Роман Кокотайло на засіданні комісії дорожнього господарства, транспорту та зв’язку громадської ради при ЛОДА.

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті

Як пояснив Р.Кокотайло, це пов’язано із збільшенням індикативних показників щодо надходжень до бюджету для Львівської митниці та із прив’язкою дорожніх коштів до загальнодержавного перевиконання по усіх митницях.

«Ми перших сім місяців фактично ішли згідно із планом, на жаль, серпень і вересень показав, що не всі області і не всі митниці в Україні хочуть працювати, як наша. Якщо перевиконували план на 150 млн грн. Після його підняття, замість того, щоб тримати 75 млн грн, отримаємо 20 через те, що інші області не виконують свого плану. Це, на жаль, ставить під загрозу плани у 1,5 млрд грн… Хоча, можливо, керівництво Уряду і держави внесуть певні зміни щодо зменшення індикативних показників», – повідомив Р.Кокотайло.

З його слів, коштом «митного експерименту» на Львівщині ремонтують дороги Львів-Радехів-Луцьк, Львів-Самбір-Ужгород, Східниця-Пісочна, міст на дорозі Броди-Червоноград, дороги Нагірне-Добромиль, Миколаїв-Жидачів-Калуш, Бориня-Мохнате, Рава-Руська-Гайок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zik