Терористку «ЛНР» затримали львівські правоохоронці

Триває досудове розслідування.

19.10.2017 14:31   Джерело: Дивись.інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівські правоохоронці затримали учасницю терористичної організації «ЛНР» без визначення розміру застави. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, пише - Дивись.інфо.

Читайте також

Бойовиків ЛНР судитимуть у Львові
СБУ просить допомогти розшукати терориста, який може переховуватись на Тернопільщині (Фото)

«За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, слідчими Служби безпеки України у Львівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно громадянки України, яка підозрюється у сприянні незаконної діяльності збройного формування терористичної організації «ЛНР», – йдеться в повідомленні.

Жінку викрили та затримали 13 жовтня на підконтрольній силам АТО території Луганської області.

Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (сприяння діяльності терористичній організації).
Зокрема, ухвалою Галицького районного суду Львова задоволено клопотання слідчого щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.інфо