Львівська СБУ затримала банківську шахрайку, яка причетна до розкрадання двох мільйонів доларів

20.10.2017 08:37   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Банківську шахрайку, яка п’ять років переховувалася від правосуддя, затримали співробітники Служби безпеки України у Львівській області. Про це повідомили у прес-службі СБУ у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Суд поновив на роботі бухгалтера одного з управлінь мерії, яка провела незаконний платіж на 25 тис. грн
Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
Збита на пішохідному переході у Львові жінка відсудила ₴100 тис. у водія маршрутки

Зловмисниця організувала протиправну схему отримання кредитів за підробленими документами (сфальсифіковані довідки про доходи, фіктивне заставне майно та ін.).

У змові з працівниками банківської установи вона оформлювала кредити на представників однієї з нацменшин, які отримували за це 10 відсотків від суми позики. Усього таким чином шахраї привласнили приблизно два мільйони доларів США.

У 2012 році правоохоронці викрили протиправну схему та розпочали кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Організаторка оборудки була оголошена у розшук. Вона тривалий час переховувалася на території країни-агресора і була затримана оперативниками спецслужби під час спроби потрапити в Україну.

Щодо двох її спільників суд вже виніс обвинувальні вироки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал