19-річний юнак напав з ножем на жінку у під'їзді

27.10.2017 15:27   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівські патрульні за гарячими слідами затримали підозрюваного у розбої. Зловмисник з ножем і в масці напав на жінку на вул. Масарика у Шевченківському районі Львова, пише - Zaxid.net.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок

«Близько 2 години ночі у під’їзді одного з будинків чоловік у масці приставив ножа жінці до горла та зірвав з шиї хрестик. Також він завдав жінці удар в голову», – розповіли деталі нападу у прес-службі патрульної поліції Львова.

Потерпіла описала нападника. Один з екіпажів помітив схожого чоловіка неподалік.

Він хотів уникнути розмови, однак патрульні попросили показати що він має при собі. У нього виявили ніж, патрон, таблетку білого кольору (зі слів чоловіка, «Субітекс») та срібний хрестик, який він зірвав з потерпілої.

Речові докази у нього вилучили, а його доставили до Шевченківського відділу поліції. Попередня кваліфікація нападу – розбій, що карається позбавленням волі від трьох до семи років.

19-річний зловмисник вже неодноразово притягувався за крадіжки, крадіжки з проникенням в житло, розбої та зберігання наркотиків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net