Вибухотехніки й кінологи чергуватимуть під час виборів на Львівщині

29.10.2017 08:26   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

В обласному управлінні поліції запевнили: «Правоохоронці забезпечуватимуть публічний порядок та дотримання законодавства під час виборів у ОТГ на Львівщині», пише - Щоденний Львів.

Читайте також

40 тисяч одиниць кондитерських фальсифікованих виробів вилучили правоохоронці на Львівщині (Відео)
Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл

Про це повідомили в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Перші в Україні вибори депутатів сільських, селищних, міських рад в об’єднаних територіальних громадах, а також сільських, селищних та міських голів відбудуться 29 жовтня. На Львівщині своїх представників оберуть мешканці об’єднаних територіальних громад у Миколаївському, Мостиському, Пустомитівському, Самбірському, Сколівському та Сокальському районах».

В обласному управлінні поліції також запевнили: «Основним завданням для правоохоронців є забезпечення публічного порядку, недопущення та припинення правопорушень під час виборів, а також охорона виборчої документації, прийом та розгляд скарг і звернень виборчих комісій про порушення виборчого законодавства. Кількість правоохоронців, залучених до охорони публічної безпеки у населених пунктах, де проводитимуться вибори, буде збільшена, створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень, також працюватимуть додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів».

Про це поінформували в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також звертаються з проханням бути взаємоввічливими та толерантними й закликають: «Не порушуйте публічних порядок, а у випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102. Також повідомляйте поліцейських про виявлені небезпечні та підозрілі предмети».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів