У Львові погодили спорудження рекордної багатоповерхівки

29.10.2017 10:31   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятницю, 27 жовтня, виконавчий комітет Львівської міськради погодив спорудження 22-поверхового будинку на проспекті Чорновола між ТЦ «Інтерсіті» та «Лепарком», пише - Львівський портал.

Згідно прийнятого рішення, члени виконкому затвердили містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво публічним акціонерним товариством «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Гравіс» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. В. Чорновола.

Мова йде про земельну ділянку площею 0,4048 га. Висота будинку буде сягати до 78 метрів.

2 71
Як розповів головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, у будинку буде 20 житлових поверхів і два технічних.

Читайте також

Понад 67 млн грн витратять на будівництво нової школи в Яворові

«Ці будинки вже закінчують комплекс гостровисотної забудови. Ця річ була подана на 16 поверхів, але містобудівельна рада рекомендувала звузити його вполовину і зробити його вищим, щоб воно композиційно набагато краще виглядало», – Юліан Чаплінський.

Згідно документації, на території забудови має бути трьохрівневий паркінг.

3 45
Цим будівництвом вже обурений керівник ГО «Варта 1» та депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

«Слухайте, у вас там все гаразд з «ідеями» в голові? Місце розташування цього майбутнього будинку - болото, яке там було зажди. Будучи ще дітьми, ми там ловили тритонів. Хто живе в тому районі, той знає, що там було до того, як розпочали забудовувати. Багато людей з навколишніх новобудов давно скаржаться на тріщини в своїх будинках... 

У цьому районі забудовано вже все, кількість будинків на квадратний метр зашкалює. Скоро люди почнуть через вікна один з одним здороватись. Парковки немає, а доречі, по ухвалі продаж землі з аукціону під багаторівневий паркінг і точно не житловий будинок. Скажіть будь ласка, де людям у цьому районі ставити автомобілі? І що громада, яка вже там проживає, отримає в замін за такі ваші «зручності». Цього року лише провели нову водяну трубу щоб тиск був і все?

Виконком, Ви лише на кишеню свою працюєте і не думаєте головою зовсім ? А людям як жити в такому районі?», - йдеться у дописі на Фейсбук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал