Львівський рятувальник встановив рекорд України

У межах «Львівського напівмарафону» зафіксували неабияке досягнення Володимира Сковородки.

30.10.2017 10:31   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Офіцер Державної служби з надзвичайних ситуацій України Володимир Сковородка подолав за дві години в межах «Львівського напівмарафону» дистанцію у майже 22 кілометри за дві години у повній рятувальній амуніції, яка важить 20 кілограмів. Причому до рекорду він спеціально не тренувався, бо спортом займається щодня, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл

Володимир Сковородка пояснив: «Я хочу внести свою лепту для того, щоб всі рятувальники займалися спортом і могли себе вдосконалити і врятувати чим більше людей. Для того щоб поважали рятувальників, щоб вони були підготовлені підтягнуті».

Керівник національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова зазначила: «Нас вразила ідея рекорду і через те, що це один із тих рекордів, які несуть в собі ідеологічне наповнення. І нам дуже приємно, що сьогодні професія рятувальника піднята на такий високий рівень на рівень рекорду України».

Загалом у «Львівському напівмарафоні» взяли участь близько двох тисяч учасників серед них професійні спортсмени і любителі. Бігли у різних дистанціях – два, п’ять,10 та 21 кілометри.

Про це повідомили сьогодні, 29 жовтня, на телевізійному «5 каналі».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів