На Сихові збудують спорткомплекс вартістю 200 мільйонів

01.11.2017 14:37   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

У місті завершився Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію споркомплексу на Сихові, пишуть - Варіанти.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Переможцем конкурсу є ТАМ «Кудін», а площа земельної ділянки, виділеної під будівництво цього спортивного комплексу складає 14,6 тис кв.м і знаходиться між ТЦ «ВАМ», ТЦ «Інтерсіті» і парком Івана-Павла ІІ на Сихові.

За словами начальника управління архітектури та урбаністики міськради Юліана Чаплінського, площа спортзалів становитиме 9 тис кв.м, також архітектор Віктор Кудін, автор проекту, врахував елементи роздягалок, мотель для спортсменів і розсувні трибуни, які можна складати і розширювати у зал для тренувань. 

Вартість усіх робіт становитиме 200 млн грн, відтак міський голова Львова Андрій Садовий запропонував передбачити у бюджеті на 2018 рік 10 млн грн на будівництво спорткомплексу.

«Я думаю, що приблизно 10 млн гривень нам треба передбачити на цей комплекс у бюджеті наступного року, щоб ми могли оплатити першу частину будівельних робіт», – зазначив Андрій Садовий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти