Патрульна поліція починає радикальніше боротись з автомобілістами-порушниками

02.11.2017 07:31   Джерело: Трускавець.Оnline
Опубліковано : Патрік Скеля
У Трускавці застосовують новий спосіб боротьби з порушенням правил паркування. Відтепер поліція блокує колеса автомобілям, припаркованим в недозволеному місці. А порушникам доводиться сплачувати штраф, пише - Трускавець.Оnline.

Кошти на придбання пристроїв блокування були виділені з бюджету міста Трускавця. За 12 тисяч гривень було придбано 6 пристроїв, які блокують колеса автомобілів-порушників. Вже наприкінці минулого тижня трускавецькі поліціянти почали активно їх використовувати.
Порушників шукати довго не доводиться, незаконно припаркованих автівок вистачає практично на кожній вулиці міста. Однак найбільша увага поліції наразі зосереджена на центральній частині міста.

Поліція фіксує блокувальний пристрій на колесо автомобіля, а на лобовому склі з боку водія наклеює інформаційну наклейку з номером телефону, за яким необхідно звернутись до поліції задля того, щоб колеса їхнього автомобіля було розблоковано.
За порушення правил паркування, водію доведеться сплатити штраф, який коливається від 250 гривень і вище, залежно від виду порушення. Кошти, отримані від штрафування незаконних паркувальників, повинні надходити до бюджету міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Трускавець.Оnline