У одному з супермаркетів Львова виявили фальшиві гроші

Поліціянти вилучили у Франківському районі Львова підроблену купюру номіналом 100 гривень.

02.11.2017 15:26   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Франківський відділ поліції 31 жовтня надійшла заява від працівниці одного із львівських торгових центрів, яка повідомила, що жінка намагалась розрахуватися за продукти сумнівною 100-гривневою купюрою. Правоохоронці встановили особу жінки, нею виявилась 51-річна львів’янка. За її словами, банкноту вона отримала на одному з міських ринків у якості решти», пише - Щоденний Львів.

Поліціянти вилучили підроблену купюру й скерували її на експертизу, а також відкрили за фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України, яка передбачає за виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів, позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Про це поінформували вчора, 1 листопада, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів