У львівському «Охматдиті» відкриють сімейну кімнату

02.11.2017 16:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 2 листопада, у Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит» відбудеться відкриття першої сімейної кімнати Фундації «Дім Рональда МакДональда» в Україні, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили  в прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли: «Початок – о 9.30. Місце проведення – Львівська обласна дитяча лікарня «Охматдит» (Львів, вулиця Лисенка, 31, другий поверх (актова зала). У відкритті сімейної кімнати Фундації «Дім Рональда МакДональда» візьмуть участь в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, голова департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак, головний лікар львівського «Охматдиту» Мар’яна Возниця, голова наглядової ради Фундації «Дім Рональда МакДональда» в Україні Гжегож Хмелярський, голова Львівської облради Олександр Ганущин, голова Львівської ОДА. Олег Синютка,  У програмі заплановано о 10.00 прес-брифінг, опісля екскурсія до сімейної кімнати, час для інтерв’ю та неформального спілкування зі спікерами та відвідувачами сімейної  кімнати  Також з 12:00 до 16:00 відбудеться конференція про сімейно-орієнтовану медицину «Лікар і родина пацієнта: нові підходи до командної роботи» для головних лікарів дитячих лікарень та регіональних управлінців». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів