Нове карстове провалля виявили на Львівщині

02.11.2017 19:28   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Провалля утворилося в руслі річки Вишниця, поблизу Стебника. Про це повідомила прес-служба Дрогобицької РДА, пишуть - Варіанти.

Сьогодні працівники СГХП «Полімінерал» виявили невелике карстове провалля розміром 1х2 м на території Модрицької сільської ради в руслі річки Вишниця.

Для обстеження провалля терміново виїхала робоча група у складі представників РДА, міської ради, СГХП «Полімінерал», відділу поліції, прокуратури, СБУ, Дрогобицького РЕМу, Модрицької сільської ради та науковців, яка вирішила терміново обгородити місце провалля.

Наразі обстеження все ще триває. 

Нагадаємо, у ніч на 30 вересня, між містом Стебник і селом Модричі Дрогобицького району виник карстовий провал породи і землетрус. Внаслідок цього утворилось велике провалля. Причиною його виникнення є невиконання заходів консервації рудника № 2 ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне «Полімінерал», що спричинило руйнування ціликів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти