Сьогодні Львів відвідає міністр закордонних справ Польщі

04.11.2017 08:36   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

Міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський 4 листопада із дводенним візитом вирушає до України. В суботу очільник польської дипломатії візьме участь у консульській нараді та зустрінеться лідерами польських спільнот Львова і околиць, пише - Вголос.

У неділю Вітольд Ващиковський візьме участь у месі в Костелі святої Марії Магдалини, де зустрінеться з монахами зі згромадження Місіонерів Облатів Непорочної Марії. Перед полуднем він покладе квіти до пам’ятника жертв комуністичних злочинів, а також відвідає колишню в’язницю на вул. Лонцького у Львові. Передає Польське радіо.

Читайте також

Зі Львова на відпочинок до Польщі поїхали 20 дітей учасників АТО та переселенців

Окрім цього, міністр закордонних спав зустрінеться з ієрархами Львівської архідієцезії, а також відвідає Личаківський цвинтар, де покладе квіти і вінки на Могилі невідомого солдата на Цвинтарі захисників Львова та перед пам’ятником Української галицької армії. Також він відвідає Костел св. Антонія Падуанського, будівельний майданчик Польського дому та зустрінеться із представниками місцевої влади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос