З’явився проект нового Львівського СІЗО

05.11.2017 10:41   Джерело: УНН
Опубліковано : Патрік Скеля

У Міністерство юстиції України поданий проект на будівництво львівського СІЗО за межами міста. Про це журналістам заявив заступник міністра юстиції Денис Чернишов, пише - УНН.

«У нас є подача від потенційного інвестора проекту з будівництва нового львівського СІЗО і зараз створена комісія з відпрацювання цього проекту, його відповідності прийнятим нормам», - сказав Д.Чернишов.

Крім того, за його словами, проект, який надійшов, буде також переданий для оцінки фінансових витрат у Мінекономрозвитку та Мінфін.

Д.Чернишов зазначив, що в разі якщо проект відповідатиме усім вимогам, то почнеться наступний етап - пошук інвестора. При цьому він не виключив, що інвестором стане саме та компанія, яка подавала проект.

Разом з тим, за словами Д.Чернишова, у міністерство після оголошення конкурсу не надходили проекти, які б стосувалися будівництва київського СІЗО за містом. При цьому місяць тому Мін'юст отримав лист від потенційного інвестора, який зацікавився будівництвом, однак компанія має «додаткові вимоги».

«Ми зараз почали переговорний процес і це вже непогано... Подивимося, як можливо реалізувати цей проект, тому що нам це необхідно», - сказав Д.Чернишов.

Крім того, він зазначив, що існує також необхідність перенесення СІЗО за межі Одеси, Херсону та Чернівців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН