У Львові хочуть збільшити кількість зарядок для електромобілів

Зарядок для електомобілів у Львові може стати більше.

08.11.2017 10:29   Джерело: АвтоЦентр
Опубліковано : Патрік Скеля

Українці хочуть їздити екологічно і вигідно. Це підтвердили львів'яни, подавши на конкурс «Громадський Бюджет» проект створення мережі зарядних станцій для електрокарів, пише - АвтоЦентр.

Бюджет участі – можливість для містян взяти участь у розподіленні бюджетних ресурсів, подаючи свої проекти та голосуючи за них. Тема електромобілізації стала настільки популярною, що у Львові виставили на голосування програму по облаштуванню в місті мережі зарядних станцій. Проект «LEV» (саме так назвали цю програму) розроблено за підримки Tesla Club Ukraine. В його рамках передбачається, що по місту буде встановлено безкоштовні заряні станції.

Спочатку заплановано поставити мінімум 30 «зарядок». Це будуть станції типу KEBA KeContact P30 x-series, котрі можуть заряджати практично всі поппулярні в нашій країні електрокари. Окрім того,  львівську «LEV» буде автоматично інтегровано в систему світової мережі To-U, що дозволяє бронювати саму зарядну станцію та заклади (кафе, ресторани, готелі) поруч із нею на час зарядки через мобільний додаток.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АвтоЦентр