Рабінович: Нам говорять, що ми добре живемо, і при цьому 20% українців отримують зарплату меншу від мінімалки!

09.11.2017 16:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Незважаючи на те, що сьогодні 20% українців отримують заробітну плату меншу за мінімальну, влада продовжує розповідати, як «красиво» живе населення. Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович.  

«Гірше цього парламенту, сподіваюся, вже не буде ніколи. Якби міг, я б прийняв один закон - до кінця каденції нехай їм платять зарплату, ночтобионі ні за що більше не голосували. Тому що всі закони цього парламенту антинародні і антиукраїнські. Кожен в Раді кричить, що у нього найкращий закон. Але якщо в результаті їх законів населення убожіє, якщо закриваються державні підприємства «Антонов» (український авіабудівний концерн, - ред.), «Артемсіль» (підприємство з видобутку та реалізації кухонної солі, - ред.) - компанія, яка гроші давала, і та розорилася вже - якщо в результаті ваших дій все знищується, якщо люди стали жити гірше, пенсія «піднялася» зі 100 доларів до 40, якщо сьогодні навіть уряд визнає, що 20% людей отримують менше мінімальної зарплати, то про яку успішну роботу нинішнього парламенту может т йти мова? І при цьому вони кричать про те, як красиво ми живемо », - заявив політик.

Парламентарій також підкреслив, що, підвищуючи тарифи і розповідаючи населенню про енергонезалежність держави, влада продовжує закуповувати енергоносії у Російської Федерації.

«Влада каже:« Зате ми тепер енергонезалежний! »Так, тарифи піднялися: в два, три рази, а в деяких випадках і в 10 разів, зате ми енергонезалежні. Я хочу привітати українців з такою енергонезалежністю, і ось її результати: за період січень-жовтень 2017 року Україна почала закуповувати в 1,8 рази більше вугілля, з цього обсягу 55,7% (на 1,2 млрд гривень!) Вугілля ми купили у Росії! Навіщо ви тоді ввели економічну блокаду Донбасу, знищили більше дешеве вугілля? Щоб закуповувати його у Росії? »- обурився народний депутат.

Він зазначив, що крім вугілля Україна завозить з Росії ще і нафтопродукти. І все це - з кінцевою метою збагачення можновладців.

«Тепер про ситуацію з нафтопродуктами. Ми завезли 6,357 млн ​​т нафтопродуктів, з них 47% з Білорусі, а 27% - з Росії! У нас підвищують тарифи, кажуть, що ми будемо енергонезалежний, і при цьому продовжують купувати вугілля і нафтопродукти у Росії, інвестувати мільярди в неї. Влада перекриває ті канали, де вона не заробляє, і відкриває ті, на яких можна отримати гроші », - зазначив лідер партії« За життя ». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews