На Жовківщині батько з сином зупинили нападника

Вони забрали в нього пістолет, яким зловмисник погрожував їм.

09.11.2017 17:29   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області. Вчора, 8 листопада, до Жовківського відділу поліції звернувся 48-річний мешканець району. Він повідомив, що до нього на подвір’я зайшов невідомий, який погрожуючи пістолетом, спробував увірватись у будинок, пишуть - Львівські.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок

Власник будинку разом з сином сприйняли ці дії невідомого як реальну загрозу життю, тому вони відібрали зброю у нападника, не дали втікти та викликали поліцію. Правоохоронці встановили особу нападника, ним виявився 58-річний мешканець Жовківського району. Предмет, схожий на пістолет вилучили та скерували на експертизу, а чоловіка затримали. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом погроз вбивства (ч.1 ст.129 КК України). Покарання за цією статтею: арешт терміном до 6 місяців або обмеженням волі на термін до 2 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські